Σώματα Ασφαλείας

«Βοά» ο κόσμος!

της Θάλειας Χούντα

Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα πέρασαν, όμορφα και με κατάνυξη όπως αρμόζει.

Την ομορφιά αυτή, φρόντισαν κάποιοι ¨καλοθελητές¨, να την εκμεταλλευτούν και άρχισαν εκ νέου τα πάρα πολλά τηλεφωνήματα από αριθμούς κλήσεων με απόκρυψη του καλούντος αλλά και οι ¨εξομολογήσεις¨ για τα πεπραγμένα ενός «κοινού φίλου», ο οποίος στην εντεταλμένη προσπάθειά του ¨να τα έχει καλά με εμένα¨, έχει αποτύχει παταγωδώς και έχει χειροτερέψει τα πράγματα κατά πολύ.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν με γνωρίζουν καθόλου καλά όλοι αυτοί οι ¨καλοθελητές¨ και σήμερα, παίρνουν την δημόσια απάντησή τους, αφού ξεχνούν, ότι είμαι η μόνη, που δεν έχω να κρύψω κάτι και όλες οι ενέργειές μου είναι διαφανείς. Όσο δε, προσπαθούν να στήσουν πράγματα τόσο, η κάθε απάντηση θα είναι πιο σκληρή και πάντα δημόσια.

Ο … αγαπητός «Σπύρος» αποστολέας των μηνυμάτων αυτών είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της Αθηναϊκής κοινωνίας και σίγουρα, πολλοί αναγνώστες θα τον αναγνωρίσουν και σαν δικό τους συνομιλητή. Συναναστρέφεται με γνωστούς επιχειρηματίες, γνωστούς υψηλά ιστάμενους αστυνομικούς, γνωστούς απόστρατους αστυνομικούς, γνωστούς πολιτικούς και τα τελευταία δύο έτη με γνωστό στρατιωτικό-τ. υπουργικό σύμβουλο.

Σε όλους αυτούς, έχει από καιρό υποσχεθεί, ότι «με ελέγχει» και, προφανώς, έχει αρχίσει από τότε την διαδικασία της ¨αντιπαροχής¨ για τον «έλεγχο» που μου ασκεί. Όλη αυτή η παρέα εθελοτυφλεί, δεν μπορεί να δει τα γεγονότα όπως εξελίσσονται και συνεχίζει, να τον εμπιστεύεται. Και επειδή το αγαπημένο του ¨χόμπυ¨ είναι, να μαγνητοφωνεί συζητήσεις σε κάποια τραπέζια – μέρος της εκπαίδευσής του! – και τεχνηέντως, να προσπαθεί, να οδηγήσει την συζήτηση σε τέτοιο σημείο, ώστε να αποσπάσει μία κουβέντα και να επιστρέψει θριαμβευτής στην παρέα του, η δική μου πρώτη απάντηση είναι κάποια από τα μηνύματά του, που με έχει βομβαρδίσει. Και αυτό, για να δει η παρέα του, ότι άλλα τους υπόσχεται και άλλα κάνει!

Απαραίτητες διευκρινίσεις επί των μηνυμάτων: «Πάνος – βλάκας» είναι ο κουμπάρος ΥΠΕΘΑ, «Πρεσβεία» ξέρει αυτός τι εννοεί, «απόστρατος συν/χης» είναι ο αντιστράτηγος Α/ΓΕΕΦ και το όλο θέμα του συζητήσεως αφορά τον Π. Αδακτυλίδη! Πλέον, είναι ξεκάθαρο και ποιος κάνει πρώτος αναφορά σε «νομικές εκκρεμότητές» του. Το δε «ενδιαφέρον» του μόνο για εμένα … με έχει συγκινήσει βαθύτατα!

Τώρα αλήθεια, «βοά» ο κόσμος; Και αν ναι, από ποιον;

Στο δε – υποθετικό – ερώτημα της παρέας, «αν στην Ελλάδα παθαίνουν κακό κάποιοι δημοσιογράφοι», η απάντηση είναι … καληνύχτα! Τα στοιχεία μαζί με τα ονόματα έχουν δοθεί, εκεί που πρέπει και είμαι σίγουρη, ότι πλέον θα με έχετε στις προσευχές σας, αναφορικά με την καλή μου υγεία!

Στο επόμενο άρθρο, θα χορηγηθεί αντίστοιχη απάντηση για τους καλούντες και επικαλούμενους το όνομα του Αρχηγού – ένας είναι ο Αρχηγός των Αρχηγών και κάποιες «πόρτες». Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει Εκκλησιαστικό περιβάλλον και έπεται συνέχεια …

Κοινώς αγαπητοί μου, σας έχουν πιάσει κορόιδα.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας