Πολιτική Σώματα Ασφαλείας

ΒΟΜΒΑ!!! Τι γίνεται με τους ανώτατους της Κατεχάκη και «τρέχουν»;

Μετά τις αποκαλύψεις μας για τον ρόλο και την πραγματική θέση του συνταγματάρχη Παύλου Αδακτυλίδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επικρατεί έντονη αναταραχή και ανησυχία μεταξύ των ανώτατων, κυρίως, αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
Ειδικότερα, αφού αποδείχτηκε, ότι ο ως άνω συνταγματάρχης έχει μετατεθεί από το ΓΕΣ «σαν στρατιωτικός σύνδεσμος για το μεταναστευτικό», πολλοί ανώτατοι της ΕΛ.ΑΣ, πέραν της Κατεχάκη και απ’ όλη την χώρα, εκφράζουν την δυσφορία και την ανησυχία τους, γιατί από τις αρχές του 2016 τους είχε παρουσιαστεί ο συγκεκριμένος σαν «το δεξί χέρι και ο σύμβουλος» του αν. υπουργού Νίκου Τόσκα και υπό την ιδιότητα αυτή είχε παραστεί σε πολλές συσκέψεις και έδινε εντολές και οδηγίες για αστυνομικά θέματα. Αν ήξεραν, ότι είχαν απέναντί τους έναν στρατιωτικό σύνδεσμο για το μεταναστευτικό, σίγουρα άλλη θα ήταν η θεσμική αντιμετώπισή του – είναι κατώτερος και στον βαθμό από τους ανώτατους.
Κανείς δεν γνωρίζει πλέον, αν θα βρεθεί στην δύσκολη θέση, να δικαιολογήσει την εκτέλεση των εντολών του συνταγματάρχη και όλοι εκφράζονται με δυσαρέσκειά για τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. που δεν τους προστάτεψε θεσμικά.
Το «Gorganews» έχει τέτοια στοιχεία για πολλούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και σε λίγο θα τα δημοσιεύσουμε, για να δούμε το απίστευτο, πως ένας συνταγματάρχης διατάζει τον αντιστράτηγο ή τον ταξίαρχο.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας