Εθνική Άμυνα

“Ξεσηκωμός” για το Σώμα Υπαξιωματικών

Αυτό που κατόρθωσε ο ΥΦΕΘΑ με το έγγραφό του περί Σώματος Υπαξιωματικών είναι μοναδικό! Τέτοιες αντιδράσεις, με διάρκεια και επιμονή είχαμε να δούμε από την εποχή των μεγάλων περικοπών στις ΕΔ! Ότι και να λέει τώρα ο ΥΦΕΘΑ και το περιβάλλον του περί “δεύτερων σκέψεων” για το Σώμα Υπαξιωματικών, ουδείς πείθεται. Οι αντιδράσεις κλιμακώνονται…

Η απόφαση του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ ενδεικτική:
Σύμφωνα με την από 03/09/2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προσκαλούνται τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ) σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα τη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ». Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ., στo Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ, Χαλκοκονδύλη 5 (7ος όροφος), Αθήνα.

Είναι ανάγκη να συζητηθεί ουσιαστικά και να αποσταλεί ένα μήνυμα ομοψυχίας, μαζικότητας και αποφασιστικότητας προς τα αρμόδια κέντρα λήψης αποφάσεων. Οι ευθύνες μας είναι ιστορικές. Οι στιγμές κρίσιμες για τις ρίζες μας, για το μέλλον, ειδικά για τα τεκταινόμενα στη Σχολή μας και γενικότερα των αποφοίτων ΑΣΣΥ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση με το ίδιο θέμα, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:30, στον ίδιο χώρο.

Πηγή: https://www.militaire.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας