Άμυνα Διπλωματία

Ξύλο σε “ενοχλητικό” δημοσιογράφο από “νταή” Ρώσο αξιωματούχο (vid)

Τη δόξα… «γιγάντων του κατς» όπως της World Wrestling Entertainment, ζήλεψε Ρώσος αξιωματούχος, χρησιμοποιώντας άψογα λαβή κατά άμοιρου δημοσιογράφου. Ο δημοσιογράφος του Russia 24 news έκανε το «λάθος» να κάνει τη δουλειά του, θέτοντας ενοχλητικές ερωτήσεις στον αξιωματούχο, με συνέπεια αυτός να εξαγριωθεί.

Δράστης είναι ο επικεφαλής της περιφέρειας Σιρίνσκι της Δημοκρατίας της Χακασίας Σεργκέι Ζάιτσεφ. Η Χακασιά στη νότια κεντρική Ρωσία επλήγη από πυρκαγιές το 2015, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 29 άνθρωποι και έξι χιλιάδες άλλοι έμειναν άστεγοι.

Ο Ζάιτσεφ καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για εγκληματική αμέλεια, αλλά αμνηστεύτηκε και επιφορτίστηκε στην επίβλεψη της ανέγερσης σπιτιών για τους επιζώντες της φωτιάς. Όμως, το έργο αυτό καρκινοβατεί, κι όσες κατοικίες κατασκευάστηκαν κρίθηκαν χαμηλής ποιότητας, ακατάλληλα για διαμονή!

Ο Ρώσος αξιωματούχος έγινε επιθετικός μετά από ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με το αποτυχημένο πρόγραμμα ανέγερσης των σπιτιών για τους επιζήσαντες, καθώς και για τις κατηγορίες για διαφθορά και το εγκληματικό του παρελθόν.

Άρχισε να σπρώχνει και να βρίζει τον δημοσιογράφο και τον καμεραμάν του έξω από το γραφείο, και μετά άρχισε τις λαβές! Στον «παλαιστή» Ζάιτσεφ ασκήθηκε ποινική δίωξη για την επίθεση στο δημοσιογράφο και η κομματική του ιδιότητά του από το πλειοψηφόν κόμμα ανεστάλη.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας