Ένοπλες Δυνάμεις

Αν. υπουργέ Ν. Τόσκα: δύο απλά ερωτήματα

της Θάλειας Χούντα

Στον αν. υπουργό Νίκο Τόσκα και τον πάλαι ποτέ σύμβουλό του συνταγματάρχη Παύλο Αδακτυλίδη, θα ήθελα, να θέσω δημοσίως δύο ερωτήματα, ώστε να υπάρξει εκ μέρους τους συγκεκριμένη απάντηση και να μην πλανώνται εντυπώσεις.

Ερώτημα πρώτο: όταν έφυγε ο Ν. Τόσκας από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, παρέδωσε τα κλειδιά του οικήματος, που του είχε διατεθεί στο ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα;

Ερώτημα δεύτερο: ο συνταγματάρχης πάλαι ποτέ σύμβουλός του, από την κοινή εποχή τους στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και εντεύθεν, διέμενε στην Αθήνα σε οίκημα του Στρατού, που προορίζεται μόνο για οικογένειες στρατιωτικών, που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και η οποία διαμονή κοστίζει ένα ελάχιστο ποσό;

Αναμένω μία απλή απάντηση. Σίγουρα, την αναμένουν και πολλοί στρατιωτικοί, που υπηρετούν στην πρωτεύουσα και ενώ έχουν όλες τις προϋποθέσεις, αναγκάζονται, να μισθώνουν σπίτια εκτός των οικημάτων του Στρατού για την στέγασή τους, αφού αυτά παρουσιάζονται πλήρη.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας